|puding caramel instant|
100gram custard mix + 80gram caramel sauce.
Cara nak buat sangat la mudah.
campurkan custard dgn 1 kotak susu (1 liter) dalam periuk,
kacau sebati...
kemudian panaskan di atas dapur selama 4-5 minit,
agak2 nk mdidih. amik bekas,
tuangkan caramel sauce dlu sbagai base,
kemudian tuangkan bancuhan td di atas nya.
sejukkn,.lepastu masukkan dalam peti semalaman..
esok dh boleh makan,
klu tk sabar sangat nk makn dah,,,kene masuk dlm 3-4 jam dalm peti..(seperti agar2)
sedap lazat berkrim!
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
.
Saya open utk order!
.
100gram custard mix + 80gram caramel sauce.
.
RM9 only
.
Boleh dapat dalam 20pcs bekas spt dalam gambar.
.
Kat kedai biasanya RM1.50 sebekas. Rm1.50x20pcs = Rm30!
.
Meh buat sdiri. Rm9! Only.
.
📱013-9027002
.
#pudingcaramel #puding #sedap #lazat #berkrim #murah #sayajual #amway
Puding cAramel instant
.
❌ tk perlu kukus
❌ tk perlu cmpur telur
❌tk perlu gula
✔sedap
✔senang
✔lazat
dapat 20pcs dalm bekas ni.. mkn sejuk2.. emmm sedap!
stok tgh banayk..open utk order!
yg gold tu custard, yg hitam tu caramel sauce.. saya guna susu jenama dutchlady, nk guna susu lain pun boleh.. fresh milk. tawar. sb custard ni dh manis dh...
sapa nk order meh whstp saya
0139027002
:)
3 comments:
saya buat dia jadi cair mcm air x nak keras kenapa ea?
Hi, I want to buy cream caramel. I am from India
Masak smpai dia hanpir nk mendidih. jgn tmbh air. gunakn susu 1 liter je. sejukkan dlu kt luar, kemudian masuk dlm peti.mmg dia agak lembut. tapi akan mebeku jugak. lembut dia mcm tafufa....
Post a Comment