Wednesday, May 20, 2015

Berita Baik!! kaki soping!! Lazada Zalora Groupun Agoda


Wehuu...Baru 3-4 hari lepas update pasal shopback ni...
semalam saya dh dapat email notification ckp dia dlm proses dan bila cek acc dh masuk pun duit cashback saya..hehehe

RM55.87 ok la kan... ade gak sipi2 dapat duit cashback hasil soping online kt Lazada (terutamanya). Bukan soping brg bukan2.. saya slalu order pampers je pun... sb beli trus 3 paket..murah..dpt less 10%, pastu dapat pulak cashback 5-10%...
hehehe

nk tgk pos saya sebelum ni pasal SHOPBACK klik sini


Ok bai.. itu je saya nk share..kongsi sama2 wlpun tk seberapa.. seronok je lebih.. :)
babai...xoxo

share gmbr adik n abg skit..


Tuesday, May 12, 2015

duit free - klik2 online dapat duit - kaki shoping - bonus - cash back - Shopback - Lazada - Zalora

Assalamualakum..
nak share utk kaki soping online... pendapatan sampingan..hehe

mula2 saya tunjuk dlu yg saya dh dapat...

RM55.87  SENANG2 JE DUIT MASUK ACCOUNT.. 


cara2 sgt mudah..tkde perlu ade bayar yuran, tk perlu masuk ahli..
kriteria yg perlu:-
1- kaki soping online
2- pc (kt hp susah skit)

pastu korang  perlu sign in kt  SHOPBACK
pastu korang beli la brg2 cm biasa

contoh nye.. korang nk beli jam kt lazada...

pegi kt web ni: https://www.shopback.my/r/ccyfaL

pastu klik kt shop back


pastu akan keluar website online soping korang..
mcm2 ade..

anataranye yg femes n fofular:-
dan macam2 lg la yg tetera cm kt bwh ni..






 cashback ni dpt % dr brg yg kita beli..contoh jam rm100 kita bayar kt Lazada.. so 5% rebet tu akan terkumpul dlm acc shopback kita.. cukup sebulan kita boleh reedem cashback tersebut...semua traksaksi belian melalui shopback akan tertera spt di bawah ni...


"Reedemable" saya dh 0.00 sb sy dh submit semalam.. so skng tgh tunggu duit tu di kreditkan ke acc saya,,

tertanya2 mcm mane dia baik hati bg kita cash back???


shopback dpt komisen dr merchant.. sb dh iklan kn web kt korang..so mechant ni bayar la pada shopback, pastu shopback bg kita skit... share2..

win-win situation... mechant dh  utung dr pembelian, shopback n kita share comisen nye..(cashback)

klu korng tk dafta shopback..korng hanya dpt beli brg tu je... cashback tk dapat pun...

so ape tunggu lg.. jom la dafta SHOPBACK
tk rugi pun.. malahan untung lg..

sekian.. peace (@.@)


p/s: sapa nk beli minyak telon amway & set bersalin amway leh contact saya ye..

hehehe iklan skit..



IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...