Thursday, December 18, 2008

Babai 2008...

huhu..dh lama tk post new blog, tk dan beb..bz, kije menimbun di akhir garisan 2008 nih..tk sampai sebln lagi, 2009 akan datang. sebut thun baru, konfom Azam baru..hahahaha. ape azam anda??..azam kita? jeng jeng jeng.. hem cm tu lah jgk.. thun bru hijrah pun sama, tgal bpe hari je lagi..


haa..bru teringat, pasal reunioin dak2 arau tu, ape kate kita buat dlm tengah tahun dpn? dlm bln 6 ke..ok tak? nanti tmpt n date akan di bgtau kelak. hahaha..cmne setuju tak? tu ar azam kita sebenarnye, nk laksanakn misi reunion. kehkehkeh..dalam kurungan ade udang di sebalik batu ke tanda soal 2kali,pastu tutup kurungan.


Hujung2 thun nih pun tk kurang bykkn nye mber yg kenduri, sory la..tk dpt dtg, tmbh2 yg kenduri 20hb dec nih, clash la kenduri..nkg kenduri yg kt felda taib andak la, so tk dpt la g yg kt kedah..haha.jus kiding. actually tkleh g sb ade hal lain bkn sb tu. pe2 pun, Selamat Pengantin Baru utk korang, moga bbahagia..


ade kije nk wt la, to be continue next sesi..or thun depan..


Selamat Tahun Baru 1430H & 2009

Wednesday, December 3, 2008

Selamat Hari Raya Aidiladha

kepada semua kawan, kami mgucapkn selamat hari raya aidiladha, berhati2 blik kg, tmbh yg kelik pantai timur,huhu,harap2 tkde banjir doh..

SET BERSALIN AMWAY BARU - NEW POST NATAL CARE TROPICAL HERBS

assalamualaikum semua..ni ialah set bersalin amway berwajah baru... lebih effective lebih practical... kalau yg dlu senang guna, yg bar...