Wednesday, May 30, 2018

SET BERSALIN AMWAY BARU - NEW POST NATAL CARE TROPICAL HERBS


assalamualaikum semua..ni ialah set bersalin amway berwajah baru... lebih effective lebih practical... kalau yg dlu senang guna, yg baru ni lagi senang...tk perlu bancuh2...semua ready to use... cuba la baru tahu... tea herba, pil 1 pil 2 masih seperti dlu cuma packging yg baru lebih ceria lebih cantik dan manis....saya kongsi kn utk informasi anda....


Set Lepas Bersalin Tropical Herbs (11 item/pek)

Set Lepas Bersalin Tropical Herbs baru telah diperbaharui untuk memanfaatkan kemajuan moden dan menggabungkannya dengan rumusan tradisional yang berkesan di dalam pek mudah yang lebih mudah untuk digunakan. 
Diseduh dengan minyak pati untuk meningkatkan dan menambah baik kesejahteraan ibu serta membantu mereka mengekalkan keadaan minda yang tenang dalam tempoh berpantang, set ini bertujuan untuk memenuhi keperluan ibu moden dengan lebih baik.

Kehamilan ialah masa yang sangat istimewa dalam kehidupan seorang wanita. Makan dengan baik serta kekal sihat dan tenang sangat penting kerana ibu membekalkan keperluan pemakanan bayi yang sedang berkembang. Penjagaan selepas bersalin sama pentingnya kerana ibu perlu mendapatkan semula tenaga dan kecergasannya serta menjaga bayinya. Dalam kebanyakan budaya Asia, ibu-ibu baru dipulihkan kesihatannya semasa tempoh berpantang, biasanya dengan gabungan makanan, herba terpilih dan amalan tradisional yang lain.




Set komprehensif ini mengandungi 11 komponen produk yang akan digunakan dalam tempoh 44 hari untuk penjagaan lengkap dan pemulihan ibu-ibu selepas bersalin.

Untuk dimakan:
Teh Herba: Membersihkan sistem dan diambil sebagai tonik untuk menenangkan ibu-ibu baru.
Herba Lepas Bersalin 1: Membantu memulihkan tenaga ibu yang menyusukan bayinya dan menggalakkan pengeluaran susu ibu.
Herba Lepas Bersalin 2: Dari segi luaran, membantu ibu baru mengembalikan bentuk badannya dan dari segi dalaman apabila dia terus menyusukan bayinya.

Untuk kegunaan luaran:
Sabun Skrub Herba 100g: Dibuat daripada campuran herba yang sangat harum dan minyak pati oren manis untuk membersih dan menyegarkan badan serta menyental dan melicinkan kulit dengan lembut.
Minyak Urut Halia 75ml: Gabungan minyak terpilih yang semula jadi sepenuhnya dan juga Minyak Pati Halia dan Lavender yang membantu menghangatkan kulit, menjadikannya begitu licin dan lembut.
Minyak Bayi + Minyak Kelapa Dara 75ml: Rumusan 100% semula jadi yang mengandungi Minyak Kelapa Dara, Cengkih dan Pudina yang menyamankan apabila disapu. Minyak ini dirumus khusus supaya selamat disapu pada bayi baru lahir dan kanak-kanak untuk membantu melegakan dan melindungi kulit mereka.
Untuk kegunaan luaran:
Pembersih Herba Wanita Dengan Prebiotik & Manjakani 150ml: Rumusan termaju yang menggabungkan ekstrak prebiotik dan Daun Sirih, Pueraria Mirifica, Parameria Barbata dan Quescus Infectoria untuk membersih, mengharum dan menyegarkan kawasan intim anda.
Semburan Penenang Campuran Bunga 70ml: Dibuat daripada gabungan air bunga Mawar dan Lavender berkualiti tinggi yang menyegarkan dan dicampur dengan minyak pati terpilih untuk membantu anda rasa tenang dan nyaman.
Balm Pelembap Puting 15g: Rumusan yang semula jadi sepenuhnya, selamat dan lembut untuk membantu melembapkan puting payudara dan mengurangkan kemungkinan ia kering atau merekah, Balm Pelembap Puting diseduh dengan Minyak Selasih dan Adas yang juga membantu memberi kelegaan.
Campuran Herba Peramping 20 paket x 15g: Kombinasi herba terpilih untuk membantu membersih dan menegangkan bahagian abdomen selepas melahirkan anak.
free bngkung macm biasa...


ciri dan manfaat:

  • Penyelesaian lengkap dan mudah dengan semua yang anda perlukan. Persediaan minimum diperlukan kerana semua produk telah disukat dan sedia untuk digunakan.
  • Diseduh dengan minyak pati untuk meningkatkan pengalaman penggunaan.
  • Terbukti mujarab kerana ramuan herba yang digunakan secara tradisional telah lama digunakan dan terbukti secara saintifik berkesan.
  • Ekstrak herba terpiawai bahan-bahan aktif untuk kualiti dan kekonsistenan.
  • Tidak ditambah pewarna, perisa tiruan atau pengawet.
  • Kapsul sayuran digunakan, oleh itu produk sesuai untuk vegetarian, dan juga semua kaum dan agama.
  • Dari pengilang herba yang bereputasi baik dengan pengalaman bertahun-tahun dalam pengeluaran produk berasaskan herba. Syarikat telah memenuhi kriteria Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan/ Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (BPFK/BPKD) untuk Amalan Pengilangan Baik (GMP).
  • dalam satu kotak..mudah dibawa ke kg jika berpantang di kg...
  • mmg sangat mudah dan berkesan.
nk tnya lanjut boleh hubungi saya.

www.wasap.my/60139027002


Tuesday, May 8, 2018

CARPET BALDU DESIGN IKEA - SANGAT LEMBUT DAN CANTIK

SALAM SEMUA..
NI KAPET YG SANGAT HANGAT DIPASARAN. MCM2 CORAK..KALER..
DESIGN MODERN SEDAP MATA MEMANDANG...

SIZE M: 145X190 CM
SIZE L: 190X190 CM

JEMPUT TGK YE..CUCI MATA,, ADE YG BERKENAN BLEH WHSAP SIS:


NI GAMBAR SIZE M YE... SEKIRANYA SIS2 CIKPUAN NK SIZE L, SILA BGTAU...SB L NI TK BYK SGT CORAK NYE..TERHAD...

HARGA NI RM88, TGK PADA TEMPAT YE.. POS DLM RM10.



 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH
 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

  BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH
 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

  BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH
 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH


 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

  BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

 
BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

  BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH


 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH


  BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

  BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

  BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH


 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH



STOK BYK LAGI NIH....
 BERMINAT DGN CORAK NI TEKAN LINK BAWAH

Wednesday, April 11, 2018

SET BERSALIN AMWAY

PENGUMUMAN....

SET BERSALIN AMWAY YG NI DH TKDE YE.. 



MULAI MEI 2018 AMWAY AKAN KELUARKAN SET BERSALIN BERWAJAH BARU..
NANTI KAN NYE...

NANTI SAYA AKAN UPDATE UTK ANDA.. HARAP MAKLUM.

PHILIPS PERFECTCARE PERFORMER STEAM GENERATOR GC8755

Salam Semua!

Bermula April 2018... iron yg ni dh tkde ye...


tekan link ni     --->>>>  Post iron lama

Skang dh keluar iron baru... lagi power lagi cantik lagi mantap debooommmkebabom..
.
Ni saya bagi perbezaan yg lama dgn yg baru ni...

Harga Iron Philips Perfectcare Steam GC8755 ialah Rm1650.

boleh main kutu 165x10 bulan... atau jadi ahli dan baya secara installment kredt kad utk bank terpilih
 (bank yg ada kerja sama dengan amway... tanpa interest...0%!)


Harga pun ade perubahan skit. So post yg lama tu sekadar rujukan shja.. dh tk valid maklumat nye.





Tak terbakar... tak hangus.... water tank detachable... dengan teknolgy baru... silent steam... deliver quiet yet very powerful steam.
.
Mmg tk menyesal ade iron ni... tiap2 mgu tk stress nk iron baju sekolah anak.. baju kerja husband...




open kutu..

rm165 x 10 months..
whsap now: 0139027002

http://hartinipunyerblog.blogspot.my/2018/05/carpet-baldu-design-ikea-sangat-lembut.html

thank you.






SET BERSALIN AMWAY BARU - NEW POST NATAL CARE TROPICAL HERBS

assalamualaikum semua..ni ialah set bersalin amway berwajah baru... lebih effective lebih practical... kalau yg dlu senang guna, yg bar...