Tuesday, July 25, 2017

IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!!

Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi!
.




banyak kelebihan nya..

+hanya amik masa 2 minit utk panas

+ kapasiti tangki air besar(terbesar) 2.5L

+ fungsi "carry lock' yg membantu ia terletak kukuh pada stesen dasarnya

+selamat dari jatuh terkene kanak2

+stim berterusan selama 120g/min

+ bar 5.8 bar tekanan stim utk mempercepatkan proses iron 

+ percuma iron board (besar) bernilai Rm419

+free delivery ke depan pintu rumah anda

+kombinasi suhu dan stim yg sesuai

+ tanpa laras..sesuai utk semua jenis 
kain...sari..cotton..silk..jeans..khakis..slack...baldu...

+dapat dvd pengunaan utk rujukan

+2 tahun waranty ..DUA TAHUN!

+iron belah depan je

+ cepat laju jimat...


eh byk la klu nk cerita...

nk tahu lagi meh wasap.

www.wasap.my/60139027002

hartini - ABO Amway anda.



Wednesday, July 5, 2017

NOXXA HADIAH PERCUMA OGOS 2017

Noxxa Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik

Amat membantu anda di dapur, menyediakan sajian berkhasiat menjadi begitu cepat dan mudah dengan Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik Noxxa.

Dengan Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik Noxxa anda boleh memasak sajian berkhasiat dalam masa yang singkat dengan menggunakan fungsi tekanan. Selain fungsi memasak dengan tekanan, anda boleh memasak perlahan, mengukus, menumis dan memastikan makanan kekal hangat/memanaskan semula makanan anda.
  • RM 863.00



Ciri-ciri



  • Pelbagai fungsi: memasak dengan tekanantinggi dan rendah, memasak perlahan, mengukus, menumis dan memastikan makanan kekal hangat/memanaskan semula.
  • Penyediaan sajian berkhasiat di rumah dengan pantas.
  • Kapasiti periuk besar.
  • Mudah digunakan dan diselenggarakan.
  • Percuma VCD Produk. DVD panduan langkah demi langkah ada dijual.

Manfaat

  • Jimat masa menggunakan fungsi tekanan memasak, membolehkan anda untuk menyediakan rumah masak, makanan berkhasiat kekecohan bebas dengan cepat.
  • Besar memasak kapasiti.

HARGA?? RM863.
UNTUK 15/7/2017 - 31/8/2017 SETIAP PEMBELIAN PERIUK NI ANDA AKAN DAPAT HADIAH PERCUMA NI..

HARTINI 013-9027002







Thursday, June 15, 2017

NUTRILITE Salmon Omega Complex (120 gel lembut)

NUTRILITE Salmon Omega Complex 


RM92.75 UTK 60 SOFT GEL
RM176.00 UTK 120 SOFT GEL

HARTINI 013-9027002





NUTRILITE Salmon Omega Complex ialah suplemen semula jadi berkualiti tinggi kaya asid lemak omega-3 yang merangsang fungsi tubuh. Formulanya mengandungi omega-3 daripada salmon yang diternak di perairan sejuk Norway dan ikan-ikan lain dari perairan terbuka Lautan Atlantik dan Lautan Pasifik.

NUTRILITE Salmon Omega Complex adalah cara terbaik untuk mendapatkan asid lemak omega-3. Formulasi dalam NUTRILITE Salmon Omega Complex itu sendiri dihasilkan berasaskan sains omega-3 dan bahan-bahan terbaik untuk memastikan ia menyumbang pelbagai manfaat dan membantu anda mencapai kesihatan optimum.
Salmon Omega Complex mengandungi minyak ikan semula jadi yang diekstrak daripada salmon yang diternak di perairan dalam Lautan Atlantik Utara. Formula baru ini adalah adunan proprietari yang diperbuat daripada tiga sumber omega-3 tambahan: ikan bilis, tenggiri dan sardin.


Ciri-ciri

  • Suplemen semula jadi diperbuat daripada minyak ikan.
  • Mengandungi adunan proprietari yang diperbuat daripada tiga sumber omega-3 tambahan:ikan bilis, tenggiri dan sardin. 
  • Satu gel lembut mengandungi 180mg EPA dan 120mg DHA, membekalkan 300mg asid lemak omega-3.
  • Mengandungi 30IU d-alfa tokoferol, antioksidan semula jadi. Ia menghalang minyak ikan daripada berubah menjadi tengik.
  • Penyulingan molekul diguna untuk memekatkan asid lemak omega-3. Teknologi penyerap diguna untuk mengurangkan kemungkinan terdapatnya pencemar.



Manfaat

  • Mengandungi asid lemak omega-3 dari perairan dalam terbuka Norway.
  • Mengandungi vitamin E, yang menghalang kerosakan sel, dengan adanya ciri-ciri antioksidan.
  • Salmon dikenali sebagai salah satu sumber terbaik asid lemak omega-3.


RM92.75 UTK 60 SOFT GEL
RM176.00 UTK 120 SOFT GEL

HARTINI 013-9027002

Wednesday, November 23, 2016

SABUN KOPI GRED AAA RM 1.50 SAHAJA - HARGA BORONG

SMS/ WHTSAP: RAZIFF 019-9001813





BE:-)BAS KIMIA. 100% ORGANIK. HOMEMADE.
SABUN COMEL BENTUK BIJI KOPI

Dengan khasiat Serbuk Coffee Arabica, Coconut Oil dan Vitamin E ia di rumus khusus untuk mereka yang mengalami masalah kulit wajah dan badan.
💞 Mengecutkan JERAWAT muka & badan

💞 Merawat masalah JERAGAT & PIGMENTASI

💞 Memudarkan PARUT HITAM & BEKAS JERAWAT pada muka serta badan

💞 Mencerahkan KULIT YG GELAP, KUSAM & TONA TAK SEKATA

💞 Mengecilkan PORI-PORI

💞 Menghilangkan WHITEHEAD & BLACKHEAD

💞 Mencerahkan KETIAK, SIKU, LUTUT & CELAH PEHA

💞 Mengatasi masalah KULIT KERING, BERSISIK & EKZEMA

💞 Sesuai untuk semua jenis kulit. Juga boleh digunakan untuk kanak-kanak serta ibu mengandung.


DALAM MASA 2 MINGGU :

 Jerawat hilang & parut pudar
 Jeragat & pigmentasi terawat
 Kulit lebih cerah & tona sekata
 Kulit terasa licin & gebu
 Ketiak dan kawasan pelipat kembali cerah
 Bebas cela & kulit terawat

BERAPA HARGA??

100 PCS – RM 1.50
50-99 PCS – RM 1.60
30-49 PCS – RM1.80
11-29 PCS – RM1.90
1- 10 PCS – RM2.00

POSTAGE

RM 8 UTK 1 – 40 PCS
RM 12 UTK  41-100 PCS

TERMURAH!

SMS/ WHTSAP: RAZIFF 019-9001813

Friday, September 9, 2016

Set Bersalin Amway Free Gift - Tropical Herbs

Tropical Herbs Set Lepas Bersalin (10 pc/pk)




Assalamualaikum.. Sempena Cuti AidilAdha & Hari Malaysia Kita nak buat pegumuman ISTEMEWA utk Para ibu yg nk bersalin...yeahhh....

Beli Set Bersalin Tropical herbs ni,kita nk bagi free gift. hehe. Bukan 1 tau... tapi 2 Free Gift...

Harga Asal Rm365.70! Tunggu...kita bg less skit...nk tahu hrga less wasap akk ye...

Hartini 013- 9027002.



Harga Asal Rm365.70






Free Gift 1 - Bengkung 


Free Gift 2 - Pantyliner (worth RM11.65)



 cepat Whsap utk order!
Mmg ready stock..

hartini 0139027002


Set Lepas Bersalin Tropical Herbs adalah sistem herba lengkap untuk membantu ibu baru memulihkan tubuhnya, di dalam dan di luar dengan cepat dan mudah.

Penerangan
Kehamilan adalah saat-saat istimewa dalam kehidupan seseorang wanita. Pemakanan yang betul dan mengekalkan kecergasan serta kerehatan amatlah penting kerana dia membekalkan keperluan pemakanan kepada bayi yang sedang membesar. Penjagaan lepas bersalin juga penting kerana ibu baru perlu memulihkan tenaga dan daya hidup, untuk penjagaan bayinya yang baru lahir.

 Dalam kebanyakan kebudayaan Asia, tempoh berpantang ialah masa apabila ibu-ibu baru memulihkan kesihatan, lazimnya dengan makanan, herba terpilih yang istimewa serta amalan tradisional lain.
  • Set Lepas Bersalin Tropical Herbs adalah sistem herba lengkap untuk membantu ibu baru memulihkan tubuhnya, di dalam dan di luar dengan cepat dan mudah.

  • Sistem komphrehensif ini mempunyai 10 komponen herba yang diguna selama 44 hari untuk penjagaan lengkap dan pemulihan ibu-ibu baru lepas bersalin.

  • Bengkung Lepas Bersalin PERCUMA juga ada dimasukkan dengan setiap pembelian set ini.

  • Ini adalah rumusan tropika yang mengandungi herba-herba yang telah diguna secara tradisional oleh orang Cina, India, dan Islam untuk membantu pemulihan ibu baru semasa pantang.

Untuk dimakan:

Teh Herba
 Lepas Bersalin 1 
 Lepas Bersalin 2.


Untuk Kegunaan Luaran:
Herba Pembersih Wanita
Herba Mandian
 Minyak Urut Herba
Minyak BayI
Campuran Peramping Perut
 Campuran Penghangat Badan
Campuran Penenang


Ciri-ciri dan Faedah

  • Lengkap dan mudah. Memberi penyelesaian mudah. Segala yang anda perlukan ada dalam pek ini. Penyediaan minimum diperlukan kerana semua produk telah disukat terlebih dahulu dan sedia diguna.

  • Keberkesanan Terbukti. Herba-herba yang diguna telah diuji sejak turun temurun dan terbukti secara saintifik.

  • Herba-herba yang distandardkan.Mengguna ekstrak bahan aktif herba yang distandardkan untuk kualiti dan konsistensi rumusan.

  • Tiada pewarna dan perasa tiruan atau pengawet yang ditambah.

  • Kapsul sayuran. 

  • Minyak yang diguna adalah berasaskan tumbuhan. Produk ini sesuai untuk mereka yang vegetarian dan mereka yang mempunyai larangan agama.

  • Pengilang herba bertauliah. Dengan pengalaman bertahun-tahun di bidang pengeluaran produk berasaskan herba, syarikat ini memenuhi kriteria Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/DCA) untuk Amalan Pengilangan yang Baik (GMP)




Selain Set bersalin tropical herbs...Pressure cooker noxxa & Iron Stem pun ado...

tgk sini utk info anda..





Tuesday, August 30, 2016

Resipi Kek Coklat Kukus Noxxa - Senang dan Cepat

Assalamualaikum..

Meh saya share cmne nk masak Kek Coklat Kukus guna NOXXA. Dh beli NOXXA tu jgn simpan je..pakai la..mcm2 bleh masak..
Pada yg belum beli tu usha2 dlu.. berminat nanti PM saya... :)

Ni resipi saya guna:

BahanA
1 cwn gula pasir

1cwn srbuk koko
1cawan susu cair
1 cawan susu pekat
1 cawan myk masak

Semua bahan A masak atas api perlahan.. Biar semua sebati. Kemudian sejukkn.

Bahan B
3/4 cawn gandum
1 sudu kfc soda bikarbonat
1 sudu kfc baking powder
Semua bahan B di ayak.

Bahan C
4 bji telur
Diblend pakai blender.

Setelah bahan A sejuk.. Campurkan semua A B C.. Masuk skit2 selang2...sedikit demi sedikit.. kacau smpai sebati...

Masuk dalam loyang atas pelapik besi.

Pakai water bath mcm dlm kt bawah ni.. Air letak agak2 jgn smpai tengelam lapik besi..
bawah lapik tu pastikan letak towel kecik..tknak bagi calar innetr pot tu...


 kemudian tutup periuk rapat.. set kan tombol ke steam. kemudian tekan butang steam,,set 40 minit.. (40-45 bergantung kepada adunan) saya buat 40 minit je.

masa steam tu mmg periuk akn bebunyi..wap pun akn terusan keluar.. biar je. tgu masa abes. kemudian nk thu dh masak ke belum try cucuk ngn lidi @ garfu...





towel kt bawah, kemudian letak pelapik besi... isi air jgn smpai tengelam lapik besi tersebut



 adunan kek coklat di masukkan atas lapik besi



 
tombol set pada steam




 set steam 40 minit


ni yg dh siap.. kek lembut sgt.. lembab! sedap.. toping tu buat cm biasa... double boil coklat masakan cmpur ngn susu cair skit, susu pekat mnis skit, pastu secuit butter nk bagi nmpk kilat..


selamat mencuba ye.. sy bkn pndai sgt pun buat kek... tp atas permintaan budak2.. #faqihahhusna #firashadif hantu kek coklat... hehe. 

berbalik kepada siapa yg nak memiliki periuk noxxa tu..bleh la wasap saya ye..

Hartini 013-9027002

ni resipi lain yg sempat sy tulis..




hehe

IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...