Thursday, January 29, 2009

Surprise tk jadi..hehehe

Majlis pertunagan dh setle n berjalan dgn lancar..time kasih kepada sume yg terlibat..
Berbalik pada surprise..hahahahaha..pada awalnye, konon2 Faizul tkleh dtg, sb ade kusus BTN kt PErlis, tp sehari sebelumnye, ayah dh TER cakap yg faizul akan sampai pagi esok (selasa), die naik bas malam selepas BTN setle, dr Kangar trus Pasir Mas.kekeke..Rupe2 nye dia dh beli tiket awal2, tk kasi tau pun, nk surprise la konon.tu la kan dh kantoi. :P . oh ye..gmbr blum ade lagi, nati dh ade tini upload la,tunggu.. Pe2 pun layan je.zaass! :)






















Gambar kek je yg ade..hehe. "Selamat Bertunang Dzul n Tini"








kt sini pun leh tgk photo yg di upload berperingkat2 by: ekram alhafis da photographer
http://www.flickr.com/photos/ekramalhafis/

Friday, January 16, 2009

Hapy Chinese New Year!


Our engagement day will be held on 27th january, preparation sume bjalan dgn lancar, ekeke..berjalan ke? hahaha tkde lah, tp sume brg2 dh siap, bju pun dh, cincin pun dh ade..hehe.
nanti 27 nih, faizul tk dtg, his famly je, dia kene g kusus BTN, kt pelis..tkpe lah dia leh dtg lenkali, yg penting famly kedua dua leh kenal ,sembang2 berbincang..hehe..pe2 pun layan je..zasss!

SET BERSALIN AMWAY BARU - NEW POST NATAL CARE TROPICAL HERBS

assalamualaikum semua..ni ialah set bersalin amway berwajah baru... lebih effective lebih practical... kalau yg dlu senang guna, yg bar...