Wednesday, December 26, 2012

ASB Bonus & Dividen 2012



"Please be informed that ASB transaction via Maybank2u will not be available from 13 December 2012 until 1 January 2013 for the calculation of income distributions for the financial year ended 31 December 2012.
All transaction will resume as usual from 2 January 2013."

Mari kita tgk berapa utk tahun ni...berbanding tahun2 sebelum nye..
taraaaa,,,


Tahun 2009 2010 2011 2012
Dividen 7.3 7.5 7.65 7.75
Bonus  1.25 1.25 1.15 1.15
Total 8.55 8.75 8.8 8.9


not bad.. semakin tahun semakin meninggkat..
ok la kan.. 2nd January n seterusnye boleh le update buku anda..
hihi :D

Wednesday, December 19, 2012

TELEKUNG TRAVEL

As Salam semua..
harini promosi telekung jap la..
hehehe..
mari kita tgk warna ape yg ade...

 kaler2 yg mdpt permintaan yg ramai mcm biasalah warna PINK.
warna biru pun cantik tau.. ( ni gmbr order dr SABAH)..

apa istimewa nya TELEKUNG TRAVEL nih? <3 p="p">

1. telekung ni free size. semua boleh pakai..tinggi ke, kurus ke, gemuk ke..semua ok!
2. warna telekung yg cantik, sweeet.. siap ade bag yg cantik.
3. kecik, ringan boleh n senang nk bawak kemana2..sb itulah dipangil telekung travel! muat dlm handbag je pun..kecik comel! size nye lebih kurang cmni klu dilipat masuk dlm bag fancy tu (7x3x3 inci) 
4. senang nk basuh, cepat kering sb kain jenis satin paracut..
5-tk perlu la pakai telekung surau awam tu yg (masam/kulat/bintik2 kan..huhu..) bawak telekung sdiri yg kecik comel ni dlm hanbag, benti kt mane2 RnR boleh pakai sdiri punye, lagi selesa dan wangii kan?
5-ukuran boleh refer gmbr kt bawah ye..
6-ade sulam kopiah..kt bawah kain n telekungnya..

 labuh kain lebih kurang 42 inci

ni ukuran telekung..

klu dh pakai ni la rupanye..
warna kunin pun ade tau..


Harga berapa??
harga murah je..

RM35 Only.

klu delivery skitar kawasan kita add RM1.
klu poslaju kene add RM6.

murah kan? lagi murah berbanding telekung biasa..yuhuu..
jum order!

cara nk oder leh bgtau nk warna ape, nk berapa kuantiti..
hubungi kami melalui fb ataupun phone. seperti tertera kt bawah..:D

boleh add FB Butik Rezeki

atau sms/watsaap saya: 013-9027002
atau rakan saya : 017-2182858
email: rezekibutik2012@yahoo.com

selain telekung dewasa, kami juga jual telekung kanak-kanak.. nanti saya wt entry utk Telekung Kanak-Kanak ye..

ok..sekian..:D

jamu mata tgk telekung kanak-kanak dlu ye..






Thursday, November 15, 2012

Pencuci Botol Susu Baby / Baby Bottle Cleanser #Cosway

Mari sini, saya share kan dgn anda..bende yg sgt berguna..haha.
pencuci botol susu baby/baby bottle cleanser. ni hah gambarnye..

Ecomax Baby Bottle Cleanser


Kenapa yg ini? sini saya jelas kan..
1- HARGA $$$ berpatutan...(dlm rm10-12 je kot..lupa dh)
2- JIMAT..kt rumah tu stat lahir Firas  smpai sekarang dh 9mnths, tk abes lg pakai.. sb nye, setiap kali nk basuh botol susu tu, titis 1-2 titis je..berus la pakai berus botol tu..konform bersih.
3- ianya SELAMAT utk baby.. (ini yg penting kan..tk de bahan2 yg boleh merbahayakan kandugan nye)
4-Bersih, tkde bau pun...FREE FRAGNANT
5-MUDAH didapati kt mane2 cwgan COSWAY.. cosway nye kedai skang berlambak, pegi TESCO knfom ade cwgan cosway dlm tu..
6-Bukan botol susu je boleh cuci, mainan2 pun boleh...rendam air panas, pastu titik pencuci ni sket dlm rendaman tu..
7-Botol susu anak anda pun tkde BAU dah.. (penah hidu tk bau botol susu anak anda? ce hidu tgk, biasanya akan bau hamis susu kan..klu pakai pncuci ni, konfom tkde bau...
8-Botol susu anak anda juga akan JERNIH..bukan nye kusam..
9- Botol susu nampak mcm BARU. tk perlu la selalu tukar botol susu klu mcm ni..
10-SENANG utk digunakan..sb penutup botol tu jenis tarik n tekan. time nk pakai kita tarik ke atas & picit botol nye utk titiskan pencuci tu, lepas guna tekan tutup tu semula. (ala mcm botol air kepala biru kt SHELL tu..)

so ape tunggu lg, dapatkan satu..sape2 yg nk besalin tu, masukkan ini dlm checklist anda..hehe..

satu lg saya suke yg #baby cosway ni ade lah..KIDDIE WASH dia..huuu wangiiiiiiieee je..bau dia..harga berpatutan dan selamat utk baby..
KIDDIE WASH COSWAY


sekain..terimakasih kt FIRASHADIF..hehe.ni semua brg dia..

#tak perlu nk jadi ahli cosway nk cuba brg ni. nk pinjam sy punya ID pun boleh..guna la..
setakat nk beli brg2 keperluan biasa gunalah..tp jgn salah guna plak ye.. klu dpt point tu amik la simpan, boleh pakai utk beli ape2 nanti..saya pun tkde lah aktif sgt cosway ni..jadi ahli setkat nk beli brg kt atas ni dengan bedak miyami je..hihi.. 


SUZAINI
(ID NUMBER: VPY 019925)



Wednesday, August 1, 2012

LIMELIGHT FAIZAL HUSSEIN

azroyy? sramble?...sape tk kenal?hahaha...bak kata Nabil, dulu zaman cite gile-gile remaja ni popular..sume orang nk jadi azroy..siap jaket warna hitam tulis name azroy kt belakang..semua cmtu..kuat pengaruh cite ni..

tadi dgr suriafm, FH jadi tetamu..dia promote buku dia LIMELIGHT FAIZAL HUSSEIN..
dia kata buku ni cerita pasal keluarga seni n kerjaya dia..dh 40thun belakon. dan bnyk lagi..(tk ingt dah ape lagi ade dlm tu)
harga pun murah la..dlm 30++ je..ok la tu.. jum beli!!..tahun ni punya limit byk lagi utk beli buku/jurnal/majalah kan.., LHDN bagi limit rm1000 kan..? (buku Doctor Umum pun blom baca..;p)

nanti senang2 buleh ar g cari,,katanye ade kt mane2 kedai buku..bermula september ni...
nk tahu lanjut leh cek dia nye detail..LIMELIGHT FAIZAL HUSSEIN

MAKLUMAT BUKU 
Judul : LIMELIGHT 
Pengarang : Faizal Hussein 
Penerbit : Merpati Jingga 
ISBN : 
Bahasa : Malay 
Tarikh terbit : 23 Jun 2012 
Jenis buku : Paperback 
Kategori : Non-Fiction 
SUB-KATEGORY : Biografi 
Halaman : 
EDITION : First Edition 
RM30.00 *tidak termasuk kos penghantaran 

Cara membeli; 

1. Pls SMS 017-6730235 (Type
2. Selepas mendapat pengesahan daripada sms anda, bayaran dilakukan melalui maybank2u.com atau Maybank Kawanku ke akaun Faisal bin Mustaffa (MBB 114179439605) 



#selamatberpuasasemua!


Wednesday, July 18, 2012

Siri Penjelajahan 2012: Bukit Melewati Kuala Selngor

Siri Penjelahan sudah bermula!! untuk edisi 2012..


Tempat: Kota Melawati Kuala Selangor
Ape Yang menarik:  refer picture
koordinate : 3.341253,101.247919
Cara nak pergi: Drive je, lagipun dari rawang dekat je..dlm 45minit - 1 Jam..


Pelakon utama:
Firas Hadif Faizul
Faizul Ahmad
Hartini Omar

Pelakon Pembantu:
Pak Long Firas
Mak Long Firas
Abg hadziq
Abg Harraz
Teh Nadia
Cik Niey






to be continue....hahahaha


Why do babies prefer black and white?


The high contrast between the two colors makes it easier for newborns, whose vision is limited, to see objects and patterns. With every passing month, though, babies' eyes and brains develop a greater ability to take in and process visual information. They'll gradually show an increasing preference for bright, primary colors (red, yellow, and blue) and more complex designs. You'll notice this in about a month or two, when you'll be able to lure your baby's attention with colorful pictures, photos, books, and toys. "By 6 months at the latest, a baby can see pretty darn well," says Jennifer Shu, a pediatrician and director of the newborn nursery at the Children's Hospital at Dartmouth." At that point, his vision is almost on par with that of an adult."


#terima kasih baby centre...:D






*gambar hiasan- Cikniey & Firas amik angin*

Wednesday, July 11, 2012

Anak Memberontak? Anak Degil?


Nk kongsi 1 maklumat dgn kawan semua...mgkin ade yg share kt Fb.. jum baca...boleh dijadikan panduan utk para ibubapa semua...:D



''Anak berusia 1.5 tahun ke 2.5 tahun akan mula memberontak, buang barang, merajuk dan protest. Jika anak anda berkelakuan demikian, bukan bermaksud dia sudah menjadi degil atau kurang ajar. Anak sekecil ini, tidak akan kurang ajar. Dia sedang belajar untuk ekspres diri dia disebabkan dia berasa letih atau kecewa akan sesuatu.

Oleh itu jalan untuk membantu dia menjadi tenang:

1- pegang dia seperti dalam gambar ini.


* hehe..bukan gmbr ini yg dimaksudkan ayat kt atas,,ni gmbr hiasan je..hihi*


*ni gambar yg sebenar*

2- bisikan anda sayang dia dan understand perasaan dia.
3- baca ayat Quran dan A'uzubillah hi manasyaitan nir rajim, supaya syaitan tidak mengambil kesempatan kpd nya dan anda.
4-tenangkan dia dengan kata-kata kasih dan anda pun perlu tenang
5- JANGAN SEKALI-KALI MARAH DAN MENJERIT ATAU MEMUKULNYA KONONNYA UNTUK MENDISIPLINKAN DIA. Ini hanya akan menjadikan dia anak yang pengecut atau yang suka memberontak.''


Salam kasih,

sumber dari FB : Prof. Dr. Rozieta Shaary


#JanganPukulAnak..

Monday, July 9, 2012

TRANS FAT BERACUN??

3,4 hari ni org sibuk duk buh gmbr trans fat beracun kt FB..adoyai..apekah??
ape mksud nye tu..? google2 pun saya masih tk paham..tk  masuk lg..apekah tindakan seterusnye..
susu Firas minum ade dlm kategory ni..cmne den nak buek ni? help...

Friday, July 6, 2012

SALE!!! AEON MEGASALE!!!

Nk share ngn korang.. dh start musim SALE skang...jum abeskan duit..sopingggg..hehe.

bermula 7 July – 26 August 2012...


AEON Mega Sale

*Gambar Hiasan: AEON Anggun Rawang*
Superb bargains, discounts, and savings at AEON.
Enriching your lifestyle.
Products Offered
Apparels                Household               Bags
Cosmetics           Fragrances          Electrical
and more
Time
9am – 9pm
maklumat lanjut korang tgk sndri laman web dorang:

sekian untuk makluman, terima kasih..

Tuesday, July 3, 2012

Resipi & Tip membuat Apam Polkadot

as-salam..

kan dh janji nk buat nk cuba buat lg apam ni..haha.skang saya persembahkan kepada rakan resipi kedua..(MYRESIPI) berjaya! tapi masih tidak puas hati..saya akan cuba buat lagi nanti....

resipi nye:
2 1/2 cawan tepung gandum
3 biji telur
1 cawan susu cair
1 sudu ovalet
3 sudu baking powder
1 cawan gula halus( gula kasar tu korang mesin la bagi halus cm gula icing)
sedikit esen vanila
pewarna kesukaan anda
filing ape2 pun bleh...biasa blubery jem la..

bahan2 tu amik dari peti trus guna..(barang cam ovalet, susu, telur lah..bukn semua..mane de tepung masuk peti ais..;p)


mula2 kisar telur,ovalate,esen vanila dgn telur..sampai kembang mengunakan kelajuan 90km/h (higway punya hadlaju??) haha...tkde lah 90km/h..jgn percaya..kelajuan maksima yg ade pada pengisar kueh anda la..hehe. pastu warna nye akan jadi cm putih/krim
pastu masuk tepung n susu cair..kisar kelajuan biasa je..jgn maksimum mcm tadi, nanti terbang abes tepung..haha..
agak2 dh sebati tuh, bahagi2 la..terpulang korang nk letak warna ape..

then kukus selama 10-15 minit..

tip yang PERLU di beri PERHATIAN...

1) kukus guna api yang PERLAHAN..di ulangi perlahan..jgn besar sgt, nanti cepat naik n kembang..kemudian jadi bantat
2) nk senang kisar pakai blender..(hehe kembang gilerr)
3)ovalet boleh letak lebih, tk memudaratkan...
4)tutp kukus kene balut dgn kain, supaya air peluh tk menitik dlm apam..
5) cara nk bubuh, saya rasa senang pakai piping bag.. sume main tekan je, termasuk la jem tadi..klu pakai sudu, tak cermat meleleh kt tepi2 nanti..
6) ape lagi ek..itu ajelah setakat ni, klu ade teringat2 nanti saya gtau lg okeh...


*dot2 perlu dibaiki lagi..bab gebus dh ok.*

so, kawan2 selamat mencuba! hehe..

#TakNakAmikTempahanLagiSetakatHariIniPenatJugakMenunggu~~

Wednesday, June 27, 2012

Apam Polkadot dot dot

hihi..
org wat apam polkadot, aku pun nk try gak..org duk jual pat puluh sen sibjik tau..so meh kita cuba..resipi amik dlm paper aritu..simpan dlm buku respi..baik punyer..

*oh buku resipi ku..*




Bahan-bahan ( 50 biji papercup medium )

  • 3 biji telur-dari peti sejuk(gred A)
  • 275 gm tepung gandum
  • 220 gm gula halus
  • 150 ml susu segar@susu cair
  • 3 sudu teh baking powder
  • 1 sudu kecil ovalette
  • filling-blueberry@strawberry@apa2 ikut citarasa
  • pewarna           
resipi seperti di atas la kan..time aku wt tu, tkde Penimbang aka Kitchen scale.. cakap pasal kitchen scale, kenapa penimbag yg utk berat badan tu org panggil bathroom scale?.. Kenapa dia pagil bathroom scale? Nk kate kita timbg dlm bilik air tk jugak..yg kitchen scale tu ok la, tmbg bahan2 nk masak2 kt dapur.. eh eh..lari topic plak..kita smbg smula apam polka dot..

Dh masuk semua bahan, putar2 then jadi la adunan nye. 2 kaler la..merah n kunin..konon Selangor la..tapi cm nampk pink2 je..belasah ajelah..

*merah vs kunin- tk merah sgt pun nmpk cm pink kan?*

Filing plak, pakai jem bb (bukan hp bb yg bleh bbm tu, tapi jem bluberyy..hehehe)
Semua isi dlm tiub, tekan je masuk dalam acuan..


Tgk la gmbr2 nye, seblum masak cantik je Nampak..dh masak alamakkk..cm tk gebuss je..
(tu la bahan2 main agak je)
Org cakap, tutp kukus tu kene balut ngn kain supaya peluh tk menitik atas apam…kain lampin firas mjadi mangsa.(mama pinjam sat no…klu ok2 mama basuh leh pakai smula, klu tk ok, kita buang je lah ye firas..hihi)


*dh masak..tk gebusss*

tk pe, aku akan cuba lagi,,dgn guna resipi lain plak..see next entry ye..hehe.


sharing2 - Baby Care & Baby Development



Bagus gak page nih..byk info yang berguna..dari aritu lagi aku subcrise dia punye info,tiap2 mgu dia akan emel  info2 bersesuaian dengan peringkat umur anak kita la..(bukn time ni je, awal dlu lg dh register, time prgey.)
Tiap2 mgu dia anto, then bila baca..kt kepala akan ckp” aah la betul la..sama ngn F I R A S skang ni..” kira perkembangan yg sesuai dengn peringkt umur. Kt sini la nk dpt info pun, klu org yg dh ade anak dh 2,3 dh blaja memelalui pengalaman..kita yg 1st nih, belaja kt sini, tmbh2 dgn info dr family, kawan2, sedara mara..
kt bawh ni aku copy berkenaan dgn SLEEP. Ayat nih mmg betul same ngn F I R A S skang ni..dia dh kurang berjaga utk bf mlm2, nk tido minum kyg2..pastu kang kul 5,6 jaga minum susu..kiranye dia dropped night feeding..tidoq lena sket la mak dia..;D hehe~~

”Typically, by age 3 months or so, babies have started to develop more of a regular sleep/wake pattern and have dropped most of their night feedings

What is sleep training?
Sleep training is the process of helping a baby learn to get to sleep and stay asleep through the night.

Some babies seem to develop a regular sleep routine quickly and easily. But many others have trouble settling down to sleep — or getting back to sleep when they've been wakened — and they need help and guidance along the way.
When can I start and what are the stages of sleep training?
The first three months
Don't try to impose a sleep schedule or training program on a newborn. Your new baby will need to feed every few hours, around the clock, so it's normal and healthy for him to sleep for just a few hours at a time. Respond promptly to his cries, feed and comfort him, and try to sleep when he does to minimize your own sleep deprivation.
Beginning at about 6 weeks, you can reinforce your child's biological rhythms by establishing a regular bedtime routine. At about the same time every night, for instance, give him a warm bath, read him a book, and then feed him before putting him to bed. (For more ideas, see our article on bedtime routines.) Try to get your baby up at around the same time every morning and put him down for naps at the same point in the day.

At this stage, consider your routine and your baby's sleep schedule as a work in progress: During the first three months of life, your baby will gradually sleep more at night and less during the day. You'll need to keep adjusting the schedule as your baby matures and develops.
4 to 6 months and beyond
Typically, by age 3 months or so, babies have started to develop more of a regular sleep/wake pattern and have dropped most of their
 
night feedings. And somewhere between 4 and 6 months, experts say, most babies are ready for sleep training and are capable of sleeping through the night for a stretch of 8 to 12 hours.

Of course, every baby is different: Some may be ready earlier, others later. And some will sleep seven hours or longer at an early age while others won't do so until they're much older.

Before starting sleep training, make sure your baby doesn't have any medical conditions that affect his sleep. Then be flexible about how you apply your chosen program and carefully observe how your baby reacts. If he's very resistant or you see a change for the worse in his overall mood and behavior, stop and wait a few weeks before trying again.
Ni laman web nye..klik kt sini ye..    INFO UTK ANDA N BABY..
Selamat membaca!! ..

Monday, June 25, 2012

Mana nak cari baju baby 4months ++ ?

Mana nak cari baju baby 4months ++ ?  kami dh dapat jawapan nye...
mmg boleh cari kt Jusco/SoGO/mane2 butik..baju2 cm Anakku, KiKo, kikilala..disney etc..tapi pilihan tk banyak..yg ado wane PINK! ROPOL! RENDA-RENDA!haha..kesimpulan nye..byk bju gegirl!..haha.ade yg boy pun, baju tu tk 'rare'..tapi kami tau tempat yg BEST...harga OK, fesyen 'rare'..bju cm org besar nye staill...
#BUTIK FOS...
senang nk cari butik nye, kt mane2 jusco pun ade FOS ni..bju dia mmg ok la..
puas hati beli semalam...berbaloi..huhu.

tengok la hasil yg kami dapat...hahaha TARRRAA~~~~~~



*Firas keliru..byk nye mane satu nk pakai dlu..*

raya nih kn CONFIRM kami cari baju FIRAS kt sini...raya sakan la firas..hahaha..nanti mak ngah selit selai dua baju utk Haraz ye.. raya sakan sama firas...xoxox.. :D




Wednesday, June 20, 2012

FIRAS HADIF

As-Salam semua..

saya kenalkan buah hati kami.. FIRAS HADIF BIN FAIZUL..lahir kt Hos Sg Buluh, 2 mgu dari due date.. .. lagi 3hari genap umur nye 5months..
*masa baru lahir- 25jan2012*


*ni time kuar jejalan dgn tok ayah, tok cik & teh kt #aeon anggun rawang, time ni umur 4bln*


Thursday, April 19, 2012

2012 dah..

dh lame tk pos kt sini..entry utk 2012 blum ade..hoho..lorat!..nanti nk uplod gmbr Firas Hadif..
smtara tu, nk share ngn anda filem ni..Bunohan..bru tgk smlm..


coretan dr Zahiril Adzim salah seorang pelakon tapi dari mata penonton..bukan sbgai pelakon bunohan...

Hujan lebat malam ni semacam memberikan satu mood yang penuh tanda tanya pada aku. Beribu - ribu persoalan, juga punca - punca cuba aku gali dan cari akan perkataan yang tepat untuk aku padankan dengan mood yang singgah pada aku malam ini, tapi aku gagal.

Mungkin Tuhan memang tidak izinkan, mungkin Dia hanya mahu aku 'rasa' tanpa aku kenal pasti. Jadi, tak apalah.

Lalu aku pinjam 'rasa' ini untuk menggerakkan jari - jari aku menggigit papan kekunci ini. Mungkin 'rasa' ini hampir sama dengan rasa yang aku terima selepas menonton filem BUNOHAN.

Seakan kosong dan membisukan serba serbi pada diri. Yang tinggal hanya ruang fikiran untuk diselongkari. Aku fikir, ya, aku mahu kongsikan tentang BUNOHAN di sini.

Hari ini, 8 Mac 2012 sudah bermula tayangan filem BUNOHAN yang dinantikan ramai. Berapa ramai aku kurang pasti, yang penting dinantikan aku sendiri. Tolak tepi tentang soal aku adalah salah seorang pelakon filem ini, kerana aku lebih suka berbicara tentang filem ini dari mata penonton.

Yang penting aku bukan nak buat review tentang filem ini disini. Aku war - warkan sahaja.

Mungkin ramai yang menganggap filem ini filem action packed, sebenarnya tidak. Aku lebih sukakan konflik dan perhubungan dalam filem ini. Aksinya tidak terlalu banyak yang bakal memualkan penonton. Pada aku cukup, tak perlu lebih - lebih.

Selepas habis menonton di malam perdana tayangan filem BUNOHAN tempoh hari, aku sungguh terkesan. Tak payah cakap tentang sinematografi, lakonan dan lain - lain. Pada aku semuanya sudah di tahap yang membanggakan (tidak termasuk aku) Kerana aku tak pernah puas dan bangga dengan hasil kerja aku.

Tapi aku terdiam dan terkesan dengan sifat manusia yang digambarkan dalam filem ini. Keesokkan harinya, aku harus ke Alor Star untuk meneruskan penembakan drama dan sepanjang berada di dalam kapal terbang, aku masih lagi memikirkan tentang BUNOHAN. Dalam hotel, berseorangan tersandar pada dinding katil, aku masih ligat memikirkan tentang BUNOHAN.

Ahhh.. memang terkesan.

Bagaimana seorang manusia dengan pekerjaan yang kejam/ganas akhirnya tumbang kerana rasa kasih sayang pada seorang adik dan bagaimana pula seorang manusia dengan pekerjaan yang mulia, dihasuti syaitan dan menumbangkan rasa kasih sayang.

Beza.

Aku nak cerita lebih, nanti potong stim pulak pada yang belum menonton, tapi aku memang sarankan anda semua tonton filem ini. Kalau sebelum - sebelum ini kita selalu menonton filem komedi hiburan ringan, mungkin ini masanya untuk kita tonton filem sebegini. Lepas ni kalau nak sambung tonton filem hiburan ringan, tak salah. Silalah.

Jangan takut untuk berfikir sewaktu menonton, tak jadi hal. Macam aku pernah tulis di Twitter, kita nak beli seluar dalam pun kita fikir. Saiz, warna, corak. itu semua kita fikirkan. Berfikir bukan satu aktiviti yang kita buat - buat, ia memang sudah sebati dengan manusia. Jadi jangan takut.

Dan aku juga yakin yang pembaca blog aku ini juga bukan calang - calang. Aku sudah berjumpa, berbual di internet dengan pembaca - pembaca yang mengikuti blog aku. Kebanyakkan daripada anda semua adalah jenis yang mencari bahan yang baik samada untuk dibaca, ditonton dan lain - lain. Aku tahu. Aku bukan main petik. Ye dak?

Anda bukan calang - calang orang dan BUNOHAN memang untuk anda.

Jadi sebelum aku tinggalkan papan kekunci ini, aku tinggal beberapa video untuk anda tonton, untuk dapatkan gambaran tentang BUNOHAN, tentang 'rasa' dan bahasa filem ini. Ada trailer, di sebalik tabir dan juga video blog sepanjang pembikinan filem ini. Segala sinopsis, para pelakon anda boleh google sendiri. Jangan malas. Menonton filem ni kena rajin berfikir, kena pandai cari jawapan sendiri. Ini, belum tengok lagi dah malas nak cari jawapan.

Terima kasih buat setiap pembaca blog ini. Kita semua adalah pembaca.

baca lebih lanjut n tgk video kt blog dia sdiri la..




IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...