Thursday, March 3, 2016

Puding Caramel Instant - cara yang mudah dan senang buat puding


|puding caramel instant|

100gram custard  mix + 80gram caramel sauce.


Cara nak buat sangat la mudah.

campurkan custard dgn 1 kotak susu (1 liter) dalam periuk,
 kacau sebati...
kemudian panaskan di atas dapur selama 4-5 minit,
agak2 nk mdidih. amik bekas,
tuangkan caramel sauce dlu sbagai base,
kemudian tuangkan bancuhan td di atas nya.
 sejukkn,.lepastu masukkan dalam peti semalaman..
esok dh boleh makan,
klu tk sabar sangat nk makn dah,,,kene masuk dlm 3-4 jam dalm peti..(seperti agar2)

sedap lazat berkrim!

🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
.


Saya open utk order!
.
100gram custard  mix + 80gram caramel sauce.
.
RM9 only
.
Boleh dapat dalam 20pcs bekas spt dalam gambar.
.
Kat kedai biasanya RM1.50 sebekas. Rm1.50x20pcs = Rm30!
.
Meh buat sdiri. Rm9! Only.
.
📱013-9027002
.
#pudingcaramel #puding #sedap #lazat #berkrim #murah #sayajual #amway



Puding cAramel instant
.
❌ tk perlu kukus
❌ tk perlu cmpur telur
❌tk perlu gula

✔sedap
✔senang
✔lazat


 dapat 20pcs dalm bekas ni.. mkn sejuk2.. emmm sedap!



 stok tgh banayk..open utk order!



yg gold tu custard, yg hitam tu caramel sauce.. saya guna susu jenama dutchlady, nk guna susu lain pun boleh.. fresh milk. tawar. sb custard ni dh manis dh...


sapa nk  order meh whstp saya
0139027002

:)

SET BERSALIN AMWAY BARU - NEW POST NATAL CARE TROPICAL HERBS

assalamualaikum semua..ni ialah set bersalin amway berwajah baru... lebih effective lebih practical... kalau yg dlu senang guna, yg bar...