Monday, August 1, 2016

IRON STEM 12 KALI BAYAR ANSURAN!!

IRON STEM PERFECTCARE AQUA SYSTEM MURAH
 RM 1325 SAHAJA, 
12 KALI BAYAR ANSURAN!!




Assalam..
Meh saya share..Semua org duk bercakap pasal iron stem amway ni kan..hebat dan menjimatkn masa…teringin sangat nk beli kan? Tapi mahal la..tk mampu nk kuar duit seribu lebih sedabak cmtu..
Jangan risau2..saya ade cara nya… malahan awak plak bleh dpt utung..meh sini saya cerita…

Memula kita tgk harga asal dlu. ( August 2016)

Harga asal: RM 1590
Harga Ahli: 1325

Harga ni hrga semasa saya update blog..iaitu august 2016.

So klu nk bayar rm132.50 je sbulan buleh tak? Boleh…

Step pertama, meh saya daftakan jadi ahli.. Rm106 utk jadi ahli tahun pertama. (tahun berikutnye rm47 je setahun)…

Dh jadi ahli..Amway bagi keistimewaan utk bayar ansuran kepada pemegang kad kredit.
Dia pgil skim ZIPP – Zero interest payment.

Tiap2 bulan amway akan caj kad kredit anda Rm132.50 je sebulan.. so bayar lah kepada kad kredit anda rm132.50. selama 12 bulan. Tanpa INTEREST = 0%.

Apa yang perlu bayar adalah:-

1) RM111 Bulan pertama
2) RM111 Bulan Kedua
3) RM111 Bulan ketiga
4) RM111 Bulan ke4
5) RM111 Bulan ke5
6) RM111 Bulan ke6
7) RM111 Bulan ke7
8) RM111 Bulan ke8
9) RM111 Bulan ke9
10) RM111 Bulan ke10
11) RM111 Bulan ke11
12) RM111 Bulan ke12

Jumlah Keseluruhan (Rm 111 x 12) + Rm 106 (Ahli) = RM 1431+-

RM 1431 Jika dibandingkan dengan harga asal Rm 1590 = JIMAT  RM159!!

Tunggu dlu., kalau dh jadi ahli.. ofkos la dapat keistimewaan lain jgk..
Dengan setiap pembelian iron ni… anda dapat bonus tau..
Point tuk iron (PV 250), VALUE  600.
Bonus yg anda dapat ialah 3% dari pada  Value = 3% x 600 = Rm18.

Tu baru untuk diri sdiri.. klu kakak/abg/ mcik/ kawan opis nak beli iron ni jugak..bleh la anda tawarkan kt dorg utk beli ngn korang… tkkn nk jual hrag 1325 kan.. mesti la up skit… contoh nye:-

Jual rm 1450.
Untung runcit = harga jual  (1450) – harga ahli (1325) = RM 125. Byk ni… dh boleh cover bayaran ansuran anda..hehe. pastu cmpur plak bonus RM18 utk 1 iron.

Bonus ni bleh meningkat sehingga 21% tau..bergantung kepada PV yg dapat dalam setiap bulan.

Klu jual 4 iron = Pv 250x 4 = PV 1000
Pv 1000 ni anda layak utk dapt bonus 6% daripada value. (600x4) x 6% = Rm144!!

ni jadual bonus pencapaian. yg 3% adalah paling rendah. dengan pembelian SATU iron automatik dh dapat 250 PV. .



Wow!!

Untung runcit 4 iron RM125 x 4 = Rm500
Bonus utk 4 iron = 144
Keseluruhan untung = 500+144 = RM744!!

Dah la bayar iron murah je setiap bulan..dapat lagi menjana perniagaan sambilan..
Tk perlu promote org luar..ckup promote kt adik bdik je..pastu opismate…


Pastu amway ni bukan iron je ade.. Pressure cooker noxxa yg femes tu pun adooo…

haa ape tunggu lagi..meh la wasap klu berminat..

Hartini 0139027002

wasap/telegram.


Ni ciri2 iron utk panduan anda semua:

Penerangan
​•Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu
​​•Teknologi OptimalTemp – kombinasi sempurna suhu dan stim untuk semua pakaian yang boleh diseterika
​​​•Stim yang berterusan sehingga 120 g/min dan penggalak stim 300g/min
​​​•​Tekanan stim sehingga 5.8 bar untuk menyeterika dengan pantas
​​​•Tapak Steamglide untuk menyeterika dengan lebih lancar
​​​•Easy De-Calc, sistem antikerak yang mudah dan berkesan
​​​•​Didatangkan dengan kunci
Ciri-ciri Produk:
​-​Wattage: 2400 W
​-​Water tank: 2.5 L
​-​Hose length: 1.7 m
-​​Power cord length: 1.8 m
​-​Iron weight: 1 kg
​-​Iron + baseweight: 4.5 kg
​-​Dimension: 36.2 (L) x 27 (H) x 26.3 (D) cm

PERCUMA papan seterika Philips dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips.
board dia besar tau...
tgk ni..
perbezaan board biasa n board yg free philips

Waranti: Waranti dua (2) tahun terhadap kerosakan pengilangan. Peralatan ini untuk KEGUNAAN DI RUMAH sahaja. *Vendor reserves the right to replace the premium with other items of equivalent value should the premium runs out of stock.
Pikir2 dlu..bermiant meh wasap saya..
nk tahu info lebih lanjut pun boleh... 
hartini 0139027002

No comments:

IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...