Thursday, November 15, 2012

Pencuci Botol Susu Baby / Baby Bottle Cleanser #Cosway

Mari sini, saya share kan dgn anda..bende yg sgt berguna..haha.
pencuci botol susu baby/baby bottle cleanser. ni hah gambarnye..

Ecomax Baby Bottle Cleanser


Kenapa yg ini? sini saya jelas kan..
1- HARGA $$$ berpatutan...(dlm rm10-12 je kot..lupa dh)
2- JIMAT..kt rumah tu stat lahir Firas  smpai sekarang dh 9mnths, tk abes lg pakai.. sb nye, setiap kali nk basuh botol susu tu, titis 1-2 titis je..berus la pakai berus botol tu..konform bersih.
3- ianya SELAMAT utk baby.. (ini yg penting kan..tk de bahan2 yg boleh merbahayakan kandugan nye)
4-Bersih, tkde bau pun...FREE FRAGNANT
5-MUDAH didapati kt mane2 cwgan COSWAY.. cosway nye kedai skang berlambak, pegi TESCO knfom ade cwgan cosway dlm tu..
6-Bukan botol susu je boleh cuci, mainan2 pun boleh...rendam air panas, pastu titik pencuci ni sket dlm rendaman tu..
7-Botol susu anak anda pun tkde BAU dah.. (penah hidu tk bau botol susu anak anda? ce hidu tgk, biasanya akan bau hamis susu kan..klu pakai pncuci ni, konfom tkde bau...
8-Botol susu anak anda juga akan JERNIH..bukan nye kusam..
9- Botol susu nampak mcm BARU. tk perlu la selalu tukar botol susu klu mcm ni..
10-SENANG utk digunakan..sb penutup botol tu jenis tarik n tekan. time nk pakai kita tarik ke atas & picit botol nye utk titiskan pencuci tu, lepas guna tekan tutup tu semula. (ala mcm botol air kepala biru kt SHELL tu..)

so ape tunggu lg, dapatkan satu..sape2 yg nk besalin tu, masukkan ini dlm checklist anda..hehe..

satu lg saya suke yg #baby cosway ni ade lah..KIDDIE WASH dia..huuu wangiiiiiiieee je..bau dia..harga berpatutan dan selamat utk baby..
KIDDIE WASH COSWAY


sekain..terimakasih kt FIRASHADIF..hehe.ni semua brg dia..

#tak perlu nk jadi ahli cosway nk cuba brg ni. nk pinjam sy punya ID pun boleh..guna la..
setakat nk beli brg2 keperluan biasa gunalah..tp jgn salah guna plak ye.. klu dpt point tu amik la simpan, boleh pakai utk beli ape2 nanti..saya pun tkde lah aktif sgt cosway ni..jadi ahli setkat nk beli brg kt atas ni dengan bedak miyami je..hihi.. 


SUZAINI
(ID NUMBER: VPY 019925)



IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...