Monday, October 25, 2010

Hujan di tengah hari..



Salam..dah lama x post smthng kt blog ni,maklum fb byk mgmbil alih tgas blog ni.tp sesetengah keadaan blog masih di perlukan.. :D ni cerita yg hapen di bulan oktober.. Tragedi oktober!
Sabtu-9October2010 knform pregnant. double line kelihatan kt test kit UPT yg beli kt watson. cik suami orang yang paling hepi aritu,excited pn ye..:D Isnin-11October2010 Isnin g Knik Tg Malim utk pemeriksaan lnjt..cek mcm2, 1st time check up pn dh dgr ceramah anemia, amik darah byk lak tu(pejam mata rapat time nurse cucuk,haha),da 6weeks..aritu jgk trus ada 'buku merah'. Dan mula la episode.. Xleh mkn ni,kena mkn ni,brkhasiat,byk zat ni elok ni utk ibu yg pregy,vitamin utk baby bagus ni..bla bla..blah..kelakar jgk ek..hahaha.ape ape pun layan je..enak jgk perasaan ini..nice & so sweet! Tapi..
Seperti kata pepatah..Ingatkn panas smpai ke petang rupanya hujan di tengah hari.. Berita gembira xsempt tersebar luas pn lg,tp berita sadis dah mgambil alih.. Mingu ke 7 'Qaseh Ramadhani' (1st name yg muncul dr mulut 'si ayah',itupn klu baby girl..) da tpisah dari rahim ' si ibu'. Sadis skali.. 'si ayah' (sy guna koma (') utk 'ayah' 'ibu' sb km xsmpt nk decide lg pangilan tesebut nanti) lah org yg tabah mghadpi ujian ini.. Xde rezeki..mgkn ada hikmah disebalik nye..To be cntinue

IRON PERFECT CARE AQUA SYSTEM RM108/MONTHS

RM108/MONTHS TANPA INTEREST!! Jangan terkejut... mmg boleh dapat dg hrga tu..murah jimat berbaloi! . b anyak kelebihan nya.. ...